Безспорният непобеден шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов e изпълнил

...
Безспорният непобеден шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов e изпълнил
Коментари Харесай

Хабиб изпълни обещанието си към Порие

Безспорният непобеден първенец в лека категория Хабиб Нурмагомедов e извършил своето заричане към Дъстин Порие. Двамата се срещнаха в основната борба на събитието в Абу Даби и откакто Нурмагомедов го победи със събмишън, бойците си размениха тениските и първенецът показа, че ще я продаде, а парите ще прати на противника си за неговата благотворителна фондация.

"Това е велико. Нямах визия, че ще направи нещо сходно. Събра толкоз доста пари. Това е най-голямото подаяние, което в миналото сме получавали във фондацията, и ще създадем страхотни неща с него. Ще помогнем на толкоз доста хора ", сподели Порие.

В интеврю за "MMAJunkie " Порие показа, че Хабиб продал тениската за 100 000 $ и му ги изпратил. Дъстин показа, че парите ще отидат за изработката на кладенци за вода в Уганда, както и за ремонт на към този момент съществуващи такива в учебно заведение и сиропиталище в страната.

"Наистина съм признателен. Не знам дали той е оказал помощ за сумата, или е продал тениската за цели 100 хиляди. Нямах шанса да беседвам с него и да му благодаря персонално. Разговарях единствено с мениджъра му, който подари парите. Невероятно е. "

Малко по-късно президента на UFC Дейна Уайт показа, че ще подари същата сума за фондацията на Порие
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР