Безспорни са единствено изнесените до момента факти. Те са много

...
Безспорни са единствено изнесените до момента факти. Те са много
Коментари Харесай

Депутат от ПП: Арестът на Борисов е заради едни над 500 млн. лв., които не са влезли в хазната

Безспорни са само изнесените досега обстоятелства. Те са доста малко и могат да се вършат доста вариации по тематиката. 
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 79
Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от " " и член на бюджетна комисия Пламен Шалъфов във връзка ареста на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

" Никой не е споделил, че е Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е нарушител. Това ще се взема решение от прокуратурата и съда, а не от парламент и министър председател. Буквата на закона при ареста е спазена на 100%. Прави ми неприятно усещане, че сътрудниците от ГЕРБ от нощес се държат като група хулигани. Това не е арест, който е подбуден от някакви градски злословия, спешен пиар или политическа офанзива. Този арест е поради половин милиард лв., които не са влезнали в българската хазна ", разкри той. 

" Предложението за форсмажор на Корнелия Нинова е персонално нейно и не е обсъждано в обединението. Тази тематика би трябвало да се разиска в Министерски съвет и в Народното събрание. Към момента това предложение не е аргументирано и аз няма по какъв начин да изкажа контрааргументи. Със сигурност цените нарастват поради външни шокове - войната в Украйна, коивд рецесията. Има и вътрешно раздухване на тези рецесии с цените - видяхме акциите във Facebook за горивата. Правителството работи по тематиката и се грижи за дълготрайното гарантиране на доставките и цените ", сподели още Шалъфов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР