Безсилието на управляващите да се справят с тежките проблеми в

...
Безсилието на управляващите да се справят с тежките проблеми в
Коментари Харесай

Здравият разум очевидно напуска българското политическо пространство и особено управляващите“

" Безсилието на ръководещите да се оправят с тежките проблеми в страната и цялостният неуспех на държавното управление в стратегически за европейското ни развиване цели се изражда в паническо търсене на зложелател и в предишното, и в актуалното, тъй че хората да се опълчват непрестанно един на различен и да не могат да се обединят в търсене на отговорност за проблемите и неуспехите през днешния ден ". Така президентът Румен Радев разяснява следствието на прокуратурата и ДАНС за шпионска активност към съдружие " Русофили ".

На въпрос дали съзира скрит план, в който би могъл да се окаже евентуална жертва, президентът отговори, че тази теза е неуместна и нелепа.

" Тази теза е толкоз неуместна и нелепа, че човек дори не може да я разяснява. Аз съм определен от 2 млн. българи и сходни изказвания и клевети са засегнатост най-много към тези хора ", добави Радев.

" Според мен здравият разсъдък явно напуща българското политическо пространство и изключително ръководещите ", счита той.

Малко по-рано прокуратурата заяви, че ръководителят на придвижването Николай Малинов е упрекнат в шпионаж в интерес на Русия. Руският военачалник Леонид Решетников, който бе забъркан и в кандидат-президентската акция на Радев, пък е с десегодишна възбрана да влиза в България.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР