Безрезултатно засега продължава издирването на заподозрения за две убийства Стоян

...
Безрезултатно засега продължава издирването на заподозрения за две убийства Стоян
Коментари Харесай

Костенец остава под блокада

Безрезултатно към този момент продължава издирването на обвинения за две убийства Стоян Зайков. Костенец остава под обсада.
Правим всичко допустимо да открием Зайков, допускаме, че е в региона, сподели основният секретар Ивайло Иванов през вчерашния ден, запитан дали е допустимо Зайков да е напуснал страната. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи обаче отхвърли повече детайлности, като сподели единствено, че имат оперативна информация, че търсеният се крие в региона на Костенец.

Пак е имало сигнали за местонахождението на търсения, тествани са и не са доказани. В интервенцията се употребяват хеликоптери, термокамери. Целия разполагаем запас на Министерство на вътрешните работи е зает, акцентира Иванов.

Оръжието, което полицията откри през вчерашния ден до Костенец е ловна пушка. Открити бяха и огромен брой муниции - патрони. По непотвърдена информация, пушката и патроните са били открити в укритие, което се намира покрай кошери до реката в Костенец. Предполага се, че скривалището е направено от Стоян Зайков, само че с цел да бъде изрично доказано това, би трябвало да бъдат назначени експертизи на оръжието. С ловна пушка бе убит вторият погубен в Костенец - комшия и трети братовчед на Зайков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР