Безредиците в САЩ са изключително вътрешна работа на тази страна,

...
Безредиците в САЩ са изключително вътрешна работа на тази страна,
Коментари Харесай

Дмитрий Песков: Русия не се намесва в протестите в САЩ

Безредиците в Съединени американски щати са извънредно вътрешна работа на тази страна, Русия не се намесва в тези събития и не има намерение да го прави. Това декларира пред кореспонденти представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от TACC.
" Разбира се, ние деликатно следим какво се случва в Съединени американски щати. Но всичко, което се случва, е вътрешна работа на тази страна ", акцентира той. " Никога не сме се намесвали в американските каузи и няма да се намесваме в този момент ", добави представителят на Кремъл, написа още организация " Фокус ".
Песков също по този начин назова погрешни и неотразяващи формалната позиция на актуалната американска администрация, изказванията на Сюзън Райс, някогашен консултант по националната сигурност на президента на Съединени американски щати Барак Обама (2009-2017 г.), която твърди, че протестите, провокирани от гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд в Минеаполис (щата Минесота), са проведени от вън в сходство с „ съветски учебник “. " Всякакви клевети като тази, която споменахте, несъмнено, са изцяло неправилни и неправилни. И, доколкото разбираме, сходни клевети по никакъв метод не могат да отразят формалната позиция на Вашингтон ", акцентира представителят на Кремъл. 
В неделя някогашният консултант на Обама по национална сигурност Райс сподели в ефир пред CNN, че има мирни протестиращи, които се концентрират върху неравенството, върху което би трябвало да се работи, и има екстремисти, които идват и принизяват митингите и и се пробват да ги трансфорат в нещо друго. Позовавайки се на своя опит, тя съобщи, че „ това е взето непосредствено от съветски учебник “. Според нея задачата на Русия е не просто да опозори Съединени американски щати, а да настрои американците един против различен.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР