Безредиците по време на протеста срещу БФС в четвъртък се

...
Безредиците по време на протеста срещу БФС в четвъртък се
Коментари Харесай

Разследват вандалщините на протеста срещу БФС

Безредиците по време на митинга против БФС в четвъртък се проверяват от полицията. Целта е се откри кой стои зад вандалските прояви, нанесли съществени вреди по входа на постройката в Бояна. Освен това еднообразен чиновник е със строшен нос, откакто пострада до момента в който охраняваше мероприятието. По случаите текат инспекции. На два пъти денем чиновници на 6-о РПУ са посетили базата на футболния съюз, с цел да опишат вредите, оповестява БГНЕС.

Изискани са записите от охранителните камери на входа на постройката. Ще бъдат прегледани фрагменти, излъчени в медиите и обществени мрежи.

В същото време шест аматьорски клуба излязоха с декларация, посредством която се оповестиха срещу протичащото се пред постройката на Българския футболен съюз. От написаното се схваща, че става въпрос за футболни школи и клубове, които са наематели въз основата в Бояна. Сред тях са „ Арес “, „ ФК Академик 1947 “, РМФ, „ ФК Сердика “, „ ФК „ Талант “. С декларацията си те приканват виновните институции да подхващат нужните ограничения, с цел да предотвратят ескалиране на напрежението пред входа на спортната база.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР