Безредиците, обхванали САЩ от няколко дни, са били внесени отвън,

...
Безредиците, обхванали САЩ от няколко дни, са били внесени отвън,
Коментари Харесай

Съветничка на Барак Обама: Безредиците са организирани по руски опорки

Безредиците, обхванали Съединени американски щати от няколко дни, са били импортирани извън, съобщи ТАСС.

Според някогашната съветничка по въпросите на националната сигурност на Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в Хавай. Той е първият – Сюзън Райс доста е било евентуално вандалските подиуми са били проведени по съветски опорни точки (опорки).

"Има мирни протестиращи, които показват своите тъга и възмущение. Има и такива хора, които се възползват от възприятията на другите и се употребяват обстановката за свои користни цели и разрушават и грабят. Точно такива екстремисти опорочават митингите ", е декларирала Райс.



По думите на сътрудничката на 44-я собственик на Белия дом радикалните детайли са работили по организация извън. "Моят професионален опит сочи, че в доста случаи зад такива и сходни дейности стои Москва ", е показала тя. Райс е допълнила, че това са нейни догатки. "Откакто напуснах администрацията на Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в Хавай. Той е първият (2017 г.), не съм получавала информация от нашите разследващи служби ", е пояснила тя.

Напрежението не стихва! Властите на Вашингтон вкараха полицейски час

"Аз обаче непрекъснато виждах по какъв начин Русия и свързвани с нея лица неведнъж правеха опити да разединят нашата страна. Тези хора и организации се хващаха за някакъв наш вътрешен проблем (правата на хомосексуалистите, расизма, бедността и други) и започваха да пускат спорна информация в интернет. Те ненапълно реализираха задачата, тъй като успяваха да разделят представители на нашето общество по наболели тематики ", е допълнила Райс без да дава съответни образци.

Безредиците в Съединени американски щати са почнали през след гибелта на чернокожия Джордж Флойд в град Минеаполис (щата Минесота) на 25 май. Според главната версия мъжът е станал жертва на полицейско принуждение при задържането му. Патрулът е бил извикан от притежател на магазин. Търговецът е заподозрял Флойд в потребление на подправени банкноти. Четирима чиновници на реда са били уволнени, а един от тях – упрекнат в непредумишлено ликвидиране.

Към този миг изключително състояние е било въведено в към 40 града по цялата територия на Съединени американски щати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР