Безрамковият телефон Ulefone Mix бе обявен за конкурент на смартфона

...
Безрамковият телефон Ulefone Mix бе обявен за конкурент на смартфона
Коментари Харесай

Безрамковият Ulefone Mix е обявен, като конкурент на Xiaomi Mi Mix 2

Безрамковият телефон Ulefone Mix бе разгласен за съперник на смарт телефона Xiaomi Mi Mix 2, настояват специалистите. Според производителя, той е основал аналог на новия уред на конкурентна, само че специалистите са на мнение, че апаратът по-скоро е клонинг.

Стана известно, че е минала презентацията на Ulefone Mix , и по своите механически характерности и външни параметри, той е много подобен с Mi Mix 2, само че не може да се смята за пълновръстен съперник, тъй като безрамковото осъществяване в него е отчасти. На долния панел рамката въпреки всичко участва и на нея са ситуирани бутона Home, датчиците и предната камера, колкото и да е необичайно.

Самият екран е 5,5 инчов, а главната камера е двойна, включвайки в себе си 13+5 мегапикселови датчици. Батерията е с потенциал 3300 mah и има функционалност за бързо зареждане, а самият корпус на смарт телефона е изработен от метал, което може да добави в устройството дългоденствие. В момента се чака началото на предварителните поръчки, които ще започват през октомври, а за цената на модела към момента няма данни, макар че експертите считат, че цената му ще бъде в границите на 200 $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР