Безработният режисьорът Андрей Слабаков, който е кандидат за европейски депутат

...
Безработният режисьорът Андрей Слабаков, който е кандидат за европейски депутат
Коментари Харесай

НЕГРАМОТЕН! Слабаков щял да пише закони в Брюксел!

Безработният режисьорът Андрей Слабаков, който е претендент за европейски народен представител от листата на Вътрешна македонска революционна организация, сподели пред Българска национална телевизия, че се кандидатира за европейски народен представител, с цел да напише в Брюксел закон против гетата. Слабаков обаче се оказа извънредно необразован, защото Европейският парламент не приема закони.

"Предложиха ми да вляза в листата и влязох. От доста години се познавам с Краси Каракачанов, въпреки да не съм член на Вътрешна македонска революционна организация ", сподели Слабаков. Той желал да отиде в Брюксел, тъй като в България не се решавало нищо. "Парламентът ни има единствено декоративни функционалности. Той единствено ратифицира това, което ни кажат от Брюскел, както едно време ни споделяше Съюз на съветските социалистически републики от Москва. ", продължи с клишетата режисьорът.

Той съобщи, че желае да напише в Екологичен потенциал закон против необразованите и малограмотните.

Слабаков изрази персоналното си мнение, че не схваща деленето на леви и десни в Европейския парламент. За него там можело да има сама едно семейство и това е България. Той щял да работи за това. "Ако нещо е срещу България, всички български евродепутати би трябвало да са обединени ", безапелационен е Слабаков.

Режисьорът призна, че е бил канен и от други политически обединения. Ако не влезел в Европарламента, щял да продължи да се занимава с политика или с нещо. Щял да е с тези, които мислят в неговата посока. Ако това е Вътрешна македонска революционна организация, щял да е с тях.

Режисьорът не изключи да е претендент и на локалните избори през есента.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР