Безработната Генка Шикерова, която скандално се раздели с Нова тв

...
Безработната Генка Шикерова, която скандално се раздели с Нова тв
Коментари Харесай

Безработната Генка Шикерова стана бавачка! Журналистката вземала по 10 бона заплата от Нова ТВ

Безработната Генка Шикерова, която скандално се раздели с Нова тв преди дни, няма с какво да запълва свободното си време и се е трансформирала в бавачка на децата си, разбра HotArena.

Сутрин журналистката води двете си дъщери Александра и Кая в учебното заведение, което се намира против фамозната кооперация с асансьора, където се шири Цветан Цветанов. После ги взема, купува хранителни артикули и се прибира у дома да сготви, след което ревизира домашните на децата.

Трудовите контракти на Шикерова и Миролюба Бенатова с Нова тв бяха прекъснати, откакто те отхвърлиха да останат в медията на специфичен режим, като вършат единствено следствия на свободна процедура, писа „ Ретро “.

Веднага по-късно двете разгласиха постове във Facebook, от които се видя, че се изкарват надали не репресирани. Според техни сътрудници обаче журналистките са гневни, че са си изгубили твърдите заплати, които били близо 10 бона на месец.

Те правели все по-малко репортажи и излъчвания и вземали големи пари, до момента в който другите бъхтели с пот на челото за жълти стотинки.

Благодаря за поддръжката! Продължавам да имам вяра, че истината има значение и рано или късно маските падат “, написа Генка в персоналния си профил.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР