Безработицата в Германия може да нарасне с 90 хил. до

...
Безработицата в Германия може да нарасне с 90 хил. до
Коментари Харесай

Безработните в Германия могат да достигнат 3 млн. заради коронавируса

Безработицата в Германия може да нарасне с 90 хиляди до 2,356 милиона през 2020 година, в случай че рецесията, породена от коронавирусната зараза, е релативно лека, само че броят на хората без работа може да доближи 3 милиона, в случай че рецесията се окаже по-тежка, предвижда институтът за изследване на пазара на труда IAB.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1630
В собствен разбор, оповестен в петък, институтът показва, че чака икономическото произвеждане на Германия да намалее с 2% през 2020 година вследствие на вирусната зараза.

Германия: Ще похарчим още 2,11 милиарда евро за защитни материали и респиратори

Неговите прогнози се основават на догатката, че елементи от стопанската система ще бъдат изцяло затворени за шест седмици и че връщането им към естественото положение ще отнеме още толкоз време.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1630  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР