Безпринципните коалиции водят до политическа смърт винаги. Това заяви в

...
Безпринципните коалиции водят до политическа смърт винаги. Това заяви в
Коментари Харесай

Светльо Витков: Безпринципните коалиции водят до политическа смърт винаги. В момента имаме качамак

" Безпринципните обединения водят до политическа гибел постоянно ". Това съобщи в ефира на " Пресечна точка " по " Нова телевизия " вокалистът на " Хиподил " Светльо Витков. По думите му, ИТН са спечелили изборите без никаква стратегия - " въз основата на един референдум, който те сами неодобряваха ". " Сега " Продължаваме промяната " по същия метод се появиха - бяха оповестени за умните, можещите, знаещите по какъв начин се вършат нещата, само че в действителност аз отново не видях визия и стратегия какво следва. Впоследствие след изборите направиха тази странна коалиция - качамак. Направили са го по насила? Не, насила в политиката няма. Като би трябвало, дано да има четвърти избори. Безпринципните обединения водят до политическа гибел постоянно. Подписаха едно съдружно съглашение вид стратегия, което беше голямо, само че никаква конкретика не видях ", сподели той.

" Министърът на районното развиване и благоустройство Гроздан Караджов декларира, че ще ремонтират 3000 км с 3 милиарда лв.. Освен тези километри, които се ремонтират, предстоят градежи на мостове, тунели. Хубаво е, ГЕРБ се хвалиха със градежи на автомагистрали, тук схемата явно стартира да е същата. За мен парите от остатъка да се дадат на хората - на пенсионерите, за тока. Явно нищо не се е трансформирало спрямо ръководството на ГЕРБ. За мен схемите не престават и не е акцента да се ремонтират автомагистрали, да се прави инфраструктура, без хората да имат опция да живеят. Габрово - като отидеш там градът свети, всичко е супер, само че хората споделят, че градът е прелестен, само че нямат работа. Ако упрекват ГЕРБ за кражба на средства, и тези ще бъдат упреквани в кражба на средства.

Нас не ни касае коя е дамата, която е правила фотосите, и за какво си държи парите в кюлчета, нас ни интересува това приходите на хората да се вдигнат. Протестите за зеления документ може да прераснат в митинги против държавното управление. Не забравяйте по какъв начин беше през 2013 година, а и различен път - стартира се през януари, продължава през февруари, и през март може и да падне държавното управление ", разяснява Витков. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР