Безпринципна коалиция може само да задълбочи кризата, каза президентът Румен

...
Безпринципна коалиция може само да задълбочи кризата, каза президентът Румен
Коментари Харесай

Радев в парламента: Безпринципна коалиция може само да задълбочи кризата

Безпринципна коалиция може единствено да задълбочи рецесията, сподели президентът Румен Радев в послание към жителите по време на първото съвещание на новия парламент.
Той заяви, че още в понеделник ще организира съвещания с парламентарните групи за сформиране на държавно управление.
 Мика Зайкова: Народът ни изпрати за смяна, която да ни извади от всички последни места в Европейски Съюз Мика Зайкова: Народът ни изпрати за смяна, която да ни извади от всички последни места в Европейски Съюз
Вече 1300 години на този парещ кръстопът българите се борят за нашата красива и прелестна земя " като една човешка длан, с цел да я има Бъл...
“Постигане на ръководещо болшинство не следва да бъде математически общ брой от гласове. Безпринципна коалиция може единствено да задълбочи рецесията. Знаете максимата - когато всички са в ръководството, народът е в съпротива. Нужни са ясни цели, ясни граници на вероятните взаимни отстъпки и ясна политическа отговорност, която не се крие зад фигурите на специалисти “, сподели Радев.
Той уточни обаче, че без значение какъв ще е ходът на консултациите и мандатите, Народно събрание би трябвало незабавни дейности да предприеме незабавни дейности, преди всичко за промяна на изборния закон.
Той напомни, че в случай че Народното събрание не излъчи държавно управление, ще извърши задължението си да назначи длъжностен претендент.
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР