Безпричинно на мястото на директори с едни изключително добри резултати

...
Безпричинно на мястото на директори с едни изключително добри резултати
Коментари Харесай

Петър Тодоров с коментар след оставката си

" Безпричинно на мястото на шефове с едни извънредно положителни резултати са назначави хора от други райони. Те не познават ситуацията и надлежно това няма по какъв начин да не се отрази. Явно обаче това е концепцията да се " вършат избори с нашето Министерство на вътрешните работи ", както беше посочено в записа ", това разяснява Петър Тодоров, който в сряда подаде оставка като основен секретар на Министерство на вътрешните работи. 

Живко Коцев е предлагането на вътрешния министър Калин Стоянов към Министерския съвет за нов основен секретар на ведомството. Постът бе овакантен от напусналия Петър Тодоров.

Преди седмица министърът на вътрешните работи Калин Стоянов изиска Тодоров да бъде освободен от поста основен секретар.

Президентът Радев отхвърли по-рано през днешния ден с претекстовете, че предлагането за премахване на Петър Тодоров от поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи е напълно политическо и е продължение на пълномащабната чистка в тази институция.

" Вече е реалност отпреди час, че президентът съгласува оставката и я изпрати към Министерски съвет за решение и издаване на декрет ", посочи Тодоров. 

" Политическият водач, който посети кабинета, който посети кабинета на министър Стоянов е водач на " Продължаваме промяната ". На всички е ясно по какъв начин се споделя ", сподели той по отношение на оставката си и удостовери, че става въпрос за Кирил Петков. 

" Той в никакъв случай не е имал искания към моята работа. Не се включвам в схемата, която произтича от записа. Няма по какъв начин, откакто сложих изискване на министър Стоянов, че можем да работим в екип в случай, че не бъда въвличат в политически чистки. Той одобри тези условия, само че няколко дни след срещата с този политически водач, мнението му се промени ", сподели някогашният основен секретар. 

" Нашата реакция за убийството на Алексей Петров беше извънредно бърза, само че това е едно доста добре квалифицирано ликвидиране ", разяснява Тодоров. 

Според него реакцията на службите е била съответна. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР