Безпрецедентно тежкото наказание, което Евертън днес получи заради нарушаване на

...
Безпрецедентно тежкото наказание, което Евертън днес получи заради нарушаване на
Коментари Харесай

Проблемите за Евертън продължават с пълна сила

Безпрецедентно тежкото наказване, което Евертън през днешния ден получи поради нарушение на разпоредбите за финансов феърплей, освен усложни доста обстановката на отбора в Премиър лийг, само че ще донесе и спомагателни тежки последици за " карамелите ".

Според " Дейли Мейл " три клуба възнамеряват да заведат каузи против мърсисайдци и да желаят обезщетение, претендирайки че с осъществените нарушавания Евертън се е облагодетелствал в борбата за оцеляване в последните сезони за сметка на въпросните отбори, които се усещат ощетени. Клубовете са Лестър, Бърнли и Лийдс, които сега играят в Чемпиъншип. Всеки един от тях водеше директна борба за оцеляване със " сините " в последните две години.

Според информацията трите клуба ще желаят обезщетение от по 100 милиона паунда всеки, тъй като точно на толкоз се правят оценка загубите при изпадане на един тим от елита. Бъдещите нови притежатели на Евертън - 777 Partners, са били известени от клубовете за това им желание още преди оповестението на глобата. Твърди се, че още през днешния ден представители на Лестър, Бърнли и Лийдс са провели среща, на която са удостоверили проектите си да съдят Евертън.
 Отнеха 10 точки от актива на Евертън
Отнеха 10 точки от актива на Евертън

Заради нарушение на финансовите правила

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР