Безпрецедентно обръщение направи към вече бившият български премиер Бойко Борисов

...
Безпрецедентно обръщение направи към вече бившият български премиер Бойко Борисов
Коментари Харесай

Мата Хари запя на Борисов от сцената на Евровизия

Безпрецедентно послание направи към към този момент някогашният български министър председател Бойко Борисов не какъв да е, а Мата Хари - онази неоправдана и набедена за един роден скандал жена. Това се случи на сцената на “Евровизия” по време на първия полуфинал на песенния конкурс в Ротердам.

Песента, с която взе участие Азербайджан надали има общо с печалната родна реалност. За българската аудитория обаче това несъмнено е отпратка към кюлчетата и пачките в премиерското чекмедже от тези фотоси, изтекли в общественото пространство напролет на предходната година.

Спомняме си абсурда, огромния отзив, неналичието на последици и печалния свършек със мнението на прокуратурата - няма данни за закононарушение. И си спомняме още, че Борисов призна в един закостенял немски вестник, че номерът му бил подреден от някаква си Мата Хари - шпионка, пратена от неговите съперници, с цел да му сглоби тоя компромат и да има мотиви за офанзиви към другояче прелестната му персона и още по-прекрасното му ръководство.

Името на Мата Хари по този начин и не е ясно. ФрогНюз напомня, че напълно неотдавна то бе още веднъж упоменато. Този път от земеделеца Светослав Илчовски пред Комисията за проверка на ръководството на Борисов в 45-тото Народно заседание. Стана ясно, че въпросната Мата Хари “обслужила” Борисов - били й платени едни 5000 лв. от не кого да е, а притежателят на компания “Градус” - Иван Ангелов, който е още един от забърканите в огромния скандал преди седмица.

Така и не е ясно кое е момичето. Но Азербайджан напомни на Борисов, че Мата Хари е там някъде и дебне…

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР