Безпрецедентно единство демонстрираха президентът и премиерът. Румен Радев и Бойко

...
Безпрецедентно единство демонстрираха президентът и премиерът. Румен Радев и Бойко
Коментари Харесай

Президент и премиер в един глас: Борбата днес е за всеки българин

Безпрецедентно единение демонстрираха президентът и министър председателят. Румен Радев и Бойко Борисов загърбиха разногласията и приканиха нацията към единение в сложната борба с ковид. 

Двамата го демонстрираха в взаимно изказване след среща на " Дондуков " 2 с присъединяване и на шефа на спешния щаб ген. Мутафчийски.



" Борбата през днешния ден е за всеки българин ", съобщи Радев. Той прикани към единение и взаимност.

" Вярвам, че дружно ще се оправим ", сподели той.
 
 Борисов Радев среща БГНЕС

Президентът прикани страната да помогне на най-слабите - възрастните хора. Държавният глава е уверен, че преодолеем ли като народ тази зараза, ще успеем да се оправим и с другите ни проблеми. 

" Държавата би трябвало да помогне на най-слабите, а младите - на старите. От тази рецесия да излезем по-силни като народ, в който поколенията могат да си подават ръка. Ако преодолеем тази зараза, ще намерим решения към всичките проблеми, тъй като ключът към тях е в солидарността, отговорността към човешкия живот ", акцентира президентът.
 
 Борисов Радев среща БГНЕС

" Абсолютно съм склонен с изводите и заключенията на президента за единството ", причисли се и министър председателят Бойко Борисов.
 
 Борисов Радев среща БГНЕС

Той разгласи, че всички лекари, лаборанти и медицински сестри на първа линия в борбата със болестта ще получават по 1000 лева в допълнение на месец към заплатите.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР