Безпрецедентният корупционен скандал в Европейския парламент не остави унгарския премиер

...
Безпрецедентният корупционен скандал в Европейския парламент не остави унгарския премиер
Коментари Харесай

Виктор Орбан се подигра на Европейския парламент

Безпрецедентният корупционен скандал в Европейския парламент не остави унгарския министър председател Виктор Орбан безучастен. Вчера следобяд той употребява мотива, с цел да се подиграе на Европейския парламент.

 „ Добро утро на Европейския парламент “, написа Орбан в Twitter, публикувайки остаряла фотография, изобразяваща смеещи се някогашни международни водачи и думите „ и тогава те споделиха … Екологичен потенциал е съществено угрижен за корупцията в Унгария “.

В края на предходната седмица белгийски прокурори упрекнаха вицепрезидента на Европейския парламент Ева Кайли и трима други в корупция като част от огромно следствие на хипотетична акция за нелегално въздействие от страна на Катар. Според специалисти към този момент се вижда единствено върхът на айсберга и казусът следва да придобие по-големи мащаби.

Good morning to the European Parliament! @Europarl_ENpic.twitter.com/VYXGeSOwul
— Orbán Viktor (@PM_ViktorOrban) December 12, 2022

Орбан употребява абсурда, с цел да укори Екологичен потенциал. През септември тази година институцията, която съставлява жителите на Европейския съюз, разгласи, че Унгария “вече не е народна власт ”. Тя зае твърда позиция против страната поради систематични проблеми с върховенството на закона.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР