Безпрецедентни защитни ограждения се издигат в момента около бълагрския парламент,

...
Безпрецедентни защитни ограждения се издигат в момента около бълагрския парламент,
Коментари Харесай

Двойна ограда пред парламента за двойния протест днес

Безпрецедентни защитни ограждения се издигат сега към бълагрския парламент, откакто през днешния ден в региона се чакат два митинга - " за " и " срещу " изпращането на военна помощ за Украйна, видя Lupa.bg.

Организаторите на митинга с апел за изпращане на военна помощ към Украйна трансформираха местоположението на демонстрацията. Вместо на площад „ Народно заседание “, както беше в началото планувано, тя ще се състои пред задния вход на Народното събрание – откъм пл. „ Александър Невски “. Още при първото шествие за Украйна стана ясно, че площад " Народно заседание " е ангажиран в часовете 12:00 - 22:00 за дни напред. Тези, оповестили осъществяване на събития в съответния времеви период, се афишират за „ неутралитет “.

Именно това е повода за промяната на местоположението на демонстрацията в поддръжка на Киев, оповестиха от пресцентъра на Столична община.



" Няма по какъв начин на едно място да стачкуват хора с разнообразни претенции ", настояват от Следствен отдел към окръжна прокуратура. " Пред Народното събрание ще стачкуват жители, които се афишират за неутралитет. Трима са заявителите за този митинг и са подали искане за провеждането му преди уредниците на другия ", разясниха от Столична община, само че споделиха, че нямат право да посочват имената на физическите лица, които се водят уредници.

От общината оповестиха и за още два митинга наоколо - един в градина " Св. Климент Охридски " (единствената информация е, че е " проведен от физическо лице " ) и различен в Княжеската градина. Там от 18 ч. в сряда стартира пакетиране на Паметника на руската войска с украински и български флагове. Организатори на демонстрацията за изпращане на оръжие на Украйна са Цецка Бачкова (ДСБ), Петър Петров, Петър Славов, Кирил Чуканов и Александър Малинов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР