Безпрецедентни по мащаб и срокове строителство на медицински центрове се

...
Безпрецедентни по мащаб и срокове строителство на медицински центрове се
Коментари Харесай

Русия строи безпрецедентни по срок и мащаб болници от Калининград до Камчатка

Безпрецедентни по мащаб и периоди строителство на медицински центрове се организират от Калининград до Камчатка, оповестяват от съветското военно министерство, представени от РИА Новости.

Отбелязва се, че в този момент е избран съответният щат и състав на медицинския личен състав за строящите се центрове, които минават образование и покачване на квалификацията във Военномедицинска академия на Министерството на защитата на Русия. За бъдещите центрове се образува и нужния ресурс от средства за самостоятелна отбрана и медикаменти.

" Приключването на мероприятията ще разреши да се обезпечат нужните медицински пространства на пациентите от цифрата както на военните, по този начин и при случай на нужда на гражданското население ", съобщи зам.-военният министър на Русия Тимур Иванов по време на заседание в постройката на военното министерство.

Той акцентира че " това невиждано по мащаб и период строителство се води от Калининград до Камчатка и наша задача е да осъществим предписание с високо качество в открития период. ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР