Безпрецедентен требъл спечели Александър Сръндев, след като за трета поредна

...
Безпрецедентен требъл спечели Александър Сръндев, след като за трета поредна
Коментари Харесай

Александър Сръндев с требъл като Спортен талант на публиката

Безпрецедентен требъл завоюва Александър Сръндев, откакто за трета поредна година завоюва допитването за " Спортен гений на публиката " на Еврофутбол.
 Талантите на Еврофутбол Станимир Халаджов и Рангел Кацарски с 8-о място при гребането
21-годишният столичанин, който се състезава главно в триатлона, само че взе участие и в надпревари по плуване и лека атлетика, водеше съвсем от самото начало на допитването, като преди седмица сдаде за няколко дни първата позиция. Въпреки това, Алекс победи с 609 вота.

Еврофутбол и сътрудниците от Фондация " Работилница за цивилен начинания " ще провеждат специфична гала, на която ще връчат символичния чек на Александър. Той ще бъде финансиран със сумата от 4800 лв., с помощта на която ще му бъде закупено професионално колело за триатлон.

Втори остана лекоатлетът Васил Власов с 459 гласа. Трета е 15-годишната Ева Петкова. За нея, както и за 4-тия Христо Панев – триатолнист от Пловдив, бяха регистрирани надлежно 35 и 27 подправени вота, които бяха отстранени от техните резултати. Както към този момент разгласи в разпоредбите, Еврофутбол не поддържа нечестната игра и се афишира срещу манипулирането на анкетата.

Припомняме, че в допитването за " Спортен гений на публиката " се състезаваха 45 спортисти. Подкрепа получиха 28 от тях, а общият брой на доказаните гласове е 1890.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР