Безпрецедентен избор на дуелисти във „Фермата: Нов свят“ изпрати на

...
Безпрецедентен избор на дуелисти във „Фермата: Нов свят“ изпрати на
Коментари Харесай

Дуел между Шопски и Митко Караиванов във Фермата

Безпрецедентен избор на дуелисти във „ Фермата: Нов свят “ изпрати на Арената двамата най-отявлени съперници измежду участниците - Димитър Караиванов и Ивайло Шопски. В събота вечер те ще разрешат спора си в двубой, който се случва за първи път в шоуто.

Софтуерният инженер бе определен за първи дуелист при започване на дълго чаканото обединяване на тимовете на чорбаджиите и сиромасите от фермера на седмицата и негов зложелател Ивайло. На собствен ред Митко реши, че за втори дуелист ще избере точно журналиста, въпреки че по разпоредбите той е предпазен от двубой. IT експертът изиска от продукцията да смъкна имунитета на Ивайло, с цел да могат двамата да разрешат враждата си на Арената в събота вечер.

Водещият Андрей Арнаудов даде опция на Шопски самичък да реши дали ще одобри предизвикването на Димитър. „ Отивам на двубой! “, сбито отговори фермерът на седмицата, с което си завоюва бурни овации от останалите участници.

Конфликтът сред двамата стартира още при започване на сезона и получи късмет за развръзка с дълго чаканото обединяване на двата тима през седмицата. Стената, която разделяше стопанствата на бедните и богатите, бе разрушена и всички участници заживяха дружно с вярата, че ще изгладят несъгласията си. Дуелистите се усамотиха в къщичките си, с цел да се приготвят за мечтаната борба, като преди този момент получиха и най-запомнящото се изпращане. Те бяха поздравени от духовия оркестър „ Виво Монтана “, победител в предишния сезон на шоуто „ България търси гений “.

Празникът с обичайни български ритми и танци продължи и в четвъртък вечер, когато участниците бяха сюрпризирани от група кукери – танцьори на възраст от 5 до 70 години, които се появиха с носии и страховити маски, и приканиха фермерите да изгонят дружно злите духове в стопанството.

„ Злите духове са тъкмо 15 “, пошегува се военният Станислав, визирайки общия брой на жителите на фермата, без двамата дуелисти. „ Дошли сме да прокудим злото и да вкараме положителното, с цел да може вашето съединяване на просъществува “, съобщи лидерът на фолклорната група от радомирското село Стефаново Славчо Гебрев. Треньорът на звездите Сами Хоссни пожела да си постави колана с чанове и поведе съотборниците си на ритуална обиколка към огъня. На сбогуване, като заемащ краткотрайно длъжността фермер на седмицата, някогашният национал по плуване подари на танцьорите кошница със свежи зеленчуци от градината.

Първата седмица от обединяването на бедните и богатите във „ Фермата: Нов свят “ предизвика и развиването на две любовни истории. След българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас и автомонтьора Краси Джунов, още една двойка е напът да се събере пред камерите. Бизнесменът Митко Калайджиев и домакинята Красимира Цочева все по-често показват благосклонностите си един към различен, като флиртът им е прикрит зад саркастични реплики и завоалирани похвали.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР