Безпокойството на Русия във връзка с Украйна „трябва да бъде

...
Безпокойството на Русия във връзка с Украйна „трябва да бъде
Коментари Харесай

Китай: И безпокойството на Русия трябва да се зачита

Безпокойството на Русия по отношение на Украйна „ би трябвало да бъде зачитано “ също като паниките на другите участници в тази рецесия, която има риск да прерасне в спор. Това съобщи шефът на китайската дипломация Ван И, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

„ Всички страни имат право да изразят безпокойството си и рационалното безпокойствие на Русия би трябвало също да се зачита и да се взема поради “, сподели китайският външен министър на конференцията по сигурността в Мюнхен. Пекин поддържа претенции на Москва, свързани с тази рецесия, припомня Агенция Франс Прес.

„ Трябва да бъдем единни против опасността “, прикани по време на Мюнфенската конференция английският министър председател Борис Джонсън. И съобщи, че английските наказания при положение на съветско навлизане в Украйна ще създадат „ невероятно “ за Москва да употребява английската финансова площадка.

Украйна „ се готви за всички вероятни сюжети “, съобщи в Мюнхен първият посланик на Киев Дмитро Кулеба, помолен от публицисти да разяснява последните изказвания на Джо Байдън, изразил увереност, че Русия скоро ще нападне прилежащата страна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР