Безпокоите се, че поддържате високо кръвно налягане? А не искате

...
Безпокоите се, че поддържате високо кръвно налягане? А не искате
Коментари Харесай

С този вълшебен чай проблемите ви с високото кръвно ще бъдат забравени завинаги

Безпокоите се, че поддържате високо кръвно налягане? А не желаете да се тъпчете с хапчета? Добре – тук ще ви предложим един – да го назовем без пресилване – магически чай, който се оказва идеално средство против високо кръвно налягане. Чаят се подготвя извънредно просто от 1 цялостна с.л. изсъхнал невен, добавена към 250 мл вряща вода. След 10-минутен престой отварата се прецежда и се пие топла, без подсладители. Имайте поради, че с този чай се контролира активността на стомашно-чревния тракт и, в случай че сте имали запек или инфектиране на дебелото черво, а даже и язви, то тези болести ще останат в предишното!

НЕЩО ПОВЕЧЕ, В ДНЕШНОТО НАПРЕГНАТО, ЗАБЪРЗАНО ВРЕМЕ НА ПОСТОЯНЕН СТРЕС, ЧАЯТ ОТ НЕВЕН съдебна експертиза ОКАЗВА ЧУДЕСНО СРЕДСТВО ДА УСПОКОИТЕ НЕРВНАТА СИ СИСТЕМА!
И тъй като приказваме за невена, то да изтъкнем и неговите потвърдени противовъзпалителни свойства във връзка с всевъзможен тип рани. Освен това, свежо набраният и раздробен невен или изсушен подобен, изпържен в чиста свинска мехлем се оказва извънредно сполучлив за компреси, с които се лекуват тежки контузии и отоци, а като мас – оказва помощ при разширени вени и лекува гъбички! Най-сетне, да не забравяме, че това е едно прелестно декоративно растение, почтено да краси вашия дом и градина!

Защо високото кръвно налягане е рисково и по какъв начин вреди?
При високо артериално налягане се повреждат и кръвоносните съдове в бъбреците, което рефлектира върху действието им и те престават да работят обикновено. Когато налягането в артериите на бъбрека се задържа трайно високо, настъпват склеротични промени, последвани от загуба на функционален паренхим и невъзможността да се изхвърлят отпадните и спомагателните течности от организма, изясняват от Българска лига по хипертония. Оттук се получава подъл циничен кръг, тъй като непотребната течност в кръвоносните съдове и нарушеният метаболизъм на голям брой вещества, регулиращи тонуса на артериите, способстват в допълнение за увеличение на кръвното налягане. На собствен ред поради нарушената бъбречна функционалност се получава задръжка на течности и натриев хлорид, за които ни е известно, че са аргументи за поддържане на високо кръвно налягане.

Бъбречната непълнота, като разбиране, значи неспособност на бъбреците да пречистват кръвта и да образуват урина, т.е. те изгубват своята функционална валидност.
Хипертонията в множеството случаи се появява без да дава признак. Бъбречната непълнота първоначално също протича безсимптомно. Веднъж открита ли е хипертонията, пациентът би трябвало да е наясно и одобри, че би трябвало да наблюдава постоянно бъбречната функционалност. По този метод ще може да се управлява положението му и се предотврати увреждането на бъбреците. Наличието на хипертензивна нефропатия към този момент неведнъж усилва рисковете от инсулт и инфаркт.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР