Безпокои ме картината в магазините и бензиностанции, защото “изчегъртването” завърши

...
Безпокои ме картината в магазините и бензиностанции, защото “изчегъртването” завърши
Коментари Харесай

Джамбазки: Изчегъртването завърши с рязко повишаване на цените на ток, горива и основни храни

Безпокои ме картината в магазините и бензиностанции, тъй като “изчегъртването” приключи с внезапното повишение на цените на тока - най-скъпия в Европа, на горивата, на съществени хранителни артикули. Безпокои ме, че в Народното събрания някакви хора се наскърбяват по най-каруцарски, възмутителен метод. Това съобщи пред Българска национална телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки - заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация.

“Подобен език Народното събрание не помни от годините към 19-майския прелом. Не знам дали това “забавление” може да компенсира големия скок на цените в бита”, продължи той и прикани: “Време е да спрат да си играят на изчегъртвания и да стартират да работят.”

Според него е наложително да се наложи мораториум върху износа на електрическа енергия, да се отстрани “безсмислената” КЕВР и всичките енергомощности да проработят на цялостни обороти, с цел да се овладее ескалацията в цената на тока.

На въпрос дали е допустимо имунизирането да стане наложително в Европейски Съюз Джамбазки акцентира, че не е последовател на наложителното имунизиране, само че е безапелационен, че би трябвало да се доверим на медицината и лекарите.

“Факт е, че би трябвало да има една по-спокойна и рационална информация и умерено поощряване на хората да пазят своето здраве”, добави той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР