Безплатно в рамките на утрешния ден ще могат да разгледат

...
Безплатно в рамките на утрешния ден ще могат да разгледат
Коментари Харесай

Безплатен вход и нощна разходка из Асеновата крепост за студентския празник

Безплатно в границите на утрешния ден ще могат да прегледат Наказателно-процесуален кодекс Асенова цитадела всички студенти. Идеята ще бъде осъществена във връзка идния студентски празник – 8-ми декември. Входът ще бъде свободен през целия ден за всеки, който показа студентската си брошура при влизане.
Изненадата ще бъде достъп за осъществяване на нощна туристическа обиколка, защото историческият монумент ще е отворен за гости от 09:00 ч. до 21:00 ч. В този часови диапазон студентите ще могат да прегледат гратис църквата „ Света Богородица–Петричка “ и да запечатат в фотография визитата си на едно от най-емблематичните места освен в Асеновград, а и в страната. Единствено беседата ще се заплаща по авансово оповестените цени.
Припомняме, че в края на този месец се чака прагът на Наказателно-процесуален кодекс Асенова цитадела да бъде прекрачен от 100-хилядния клиент. За посрещането му от Общинско дружество „ Туризъм “ са подготвили изненада, с която да отбележат мотива и да зарадват щастливеца. В задатък от там издадоха, че част от подаръците са първокласни сувенири, обичайният станимашки мавруд и специфична значка с емблемата на храм “Света Богородица Петричка”, ситуиран точно в Наказателно-процесуален кодекс Асенова цитадела.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР