Безплатно обучение за електронна търговия ще бъде организирано в Ловеч

...
Безплатно обучение за електронна търговия ще бъде организирано в Ловеч
Коментари Харесай

Безплатнo обучение за електронна търговия ще има в Ловеч

Безплатно образование за електронна търговия ще бъде проведено в Ловеч на 17 октомври /четвъртък/ в зала 101 на регионалната администрация, оповестяват оттова. То се провежда от фондация и от Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП). Насочено е към компании и бизнесмени, които в този момент започват или към този момент са в развой на реализация на личен план за онлайн магазин на местен и интернационален пазар. Партньори на образованията са Българската Е-комерс асоциация (БЕА) и Българската стопанска камара (БСК).

Програмата обгръща най-важното от целия цикъл по обмисляне, основаване и маркетиране на сполучлив електронен магазин. Практическото образование по електронна търговия е гратис. Предназначено е за притежатели на дребен и междинен бизнес, които желаят бързо и дейно да завоюват нови пазари в България, Европа и света, посредством опциите на електронната търговия.

Акценти в програмата са правната наредба на продажбите по интернет, съобразена с българското и европейското законодателство, обмисляне на ефикасен растеж, логистика, тактики за привличане на нови клиенти и техники за сполучливи продажби, и достъп до финансиране на онлайн план с ваучерната система на ИАНМСП.

Лектори ще са едни от най-хубавите практикуващи специалисти с дълготраен опит в електронната търговия и осъществени сполучливи планове, представители на КЗП и ИАНМСП, допълват от администрацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР