Безплатни тренировки по зумба, пилатес и Медитация с тибетски звънкови

...
Безплатни тренировки по зумба, пилатес и Медитация с тибетски звънкови
Коментари Харесай

Фестивал ще радва варненци с безплатни подаръци

 Безплатни тренировки по зумба, пилатес и Медитация с тибетски звънкови купи ще радват варненци и гостите на града на арт фестивала " Сръчко ".

Зумба фитнесът ще се организира на 6-ти и 7-ми юли от 19 часа и ще е с дълготрайност по 1 час. Тренировките ще бъдат водени от Ани, Андриана и Мануел от клуб " Макси Фит ".

Пилатес тренировката ще бъде водена от Мария Тонева и ще се организира на 13-ти юли. Тя е интернационално сертифициран инструктор по Пилатес, Табата, HIIT, Personal rehab fitness training, Pilates rehabilitation. Тренировката ще се организира от 10 часа, с дълготрайност 40 мин.

Заниманията са уместни и потребни за мъже и дами от всякаква възраст, родители с деца.

На феста ще се организира и медиация с тибетски звънкови купи. Тя ще бъде водена от Светлана Урумова. Дататая е 6-ти юли от 9 часа. Фините звуци на тибетските купи настройват на универсални космополитен честоти. По този метод се реализират: медитативно положение по изцяло натурален начин; дълбока релаксация и понижаване на стреса; баланс на чакрите; синхронизиране на лявото и дясно полукълбо на мозъка.

След тренировките треньорите ще са разполагаем на всички искащи да създадат концултация с тях.

Арт фестивалът " Сръчко " ще се организира в Приморския парк във Варна - сред Морското казино и сцена " Раковина ". За 3-то следващо лято той ще радва варненци и посетители на града от 5-ти до 18-ти юли. В него ще вземат присъединяване над 100 майстори на ръчно направени творби на изкуството от България и чужбина. Те ще създават на място с грънци за дома и градината. Посетителите ще се срещнат и с тайните на дърводелството. Гостите ще се допрян и до тънкостите на тъкането.  Ще има и изложители с мед, бижута, натурална козметика, детски книжки, майстори на рисуването с къна.

Организаторите са подготвили и още доста изненади за дребни и огромни. Представители на Варненския свободен университет - катедра " Информатика ", ще показват Scratch на всички искащи, които ще се допрян до тайните на средата за програмиране, в която се основават анимирани истории, интерактивни игри и сюжети за филми. 

Клуб  FUNтазия ще срещнат родителите и децата с " Емоционална просветеност и социално-емоционални пълномощия. ОфисГруп България и Jolly ще дават от самото начало безвъзмезден детски ъгъл за всички малчугани и още доста други забавни, любопитни и потребни неща.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР