Безплатни прегледи за двойки с репродуктивни проблеми ще има в

...
Безплатни прегледи за двойки с репродуктивни проблеми ще има в
Коментари Харесай

Преглеждат безплатно двойки с репродуктивни в Козлодуй

Безплатни прегледи за двойки с репродуктивни проблеми ще има в Козлодуй. Те са част от акцията на столична болница за женско здраве, която започва предходната година от Видин. Те ще се организират от експерта по репродуктивна медицина доктор Димитър Цветков.
"Идеята е колкото се може повече хора да се обзет, защото изследвания демонстрират, че двойките с репродуктивни проблеми в България са повече от 150 000. Много късно доста от тях се обръщат към експерт по репродуктивна медицина и, което е по-тъжното, доста от тях нямат доверие на експертите, а се обръщат към знахарки, баячки и така нататък, които не могат да дадат съответно решение на техните проблеми. Прегледите ще се проведат в град Козлодуй, медицински център "Здраве 1 ". Желателно е да има авансово записване, тъй като времето, с което разполагаме, е лимитирано ", сподели доктор Ценов.
Около 20 двойки се чака да преминат през днешния ден на обзор и консултация в Козлодуй. В рамките на акцията ще се организира и осведомителна среща с представители на фондация „ Искам бебе " в залата на община Козлодуй от 12.30 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР