Безплатни прегледи при акушер-гинеколог организира ДКЦ Свети Георги“ в Пловдив.

...
Безплатни прегледи при акушер-гинеколог организира ДКЦ Свети Георги“ в Пловдив.
Коментари Харесай

АГ специалисти преглеждат безплатно в пловдивско ДКЦ

Безплатни прегледи при акушер-гинеколог провежда ДКЦ „ Свети Георги “ в Пловдив. Кампанията ще се организира в границите на три седмици, като началото й е 08.11.19 година Инициативата се провежда по Програмата на Министерството на здравеопазването за ранно разкриване на онкологични болести. В прегледа се включва скрининг за рак на маточната шийка.
Безплатната акция в пловдивския ДКЦ " Свети Георги " възнамерява да обхване общо 650 дами. На всички пациенти гратис ще бъде направена и цитонамазка. Целта на акцията е предварителна защита на подлото заболяване, а също и образование на полово дейните дами. На пациентите се изяснява, че е належащо най-малко веднъж в годината да организират прегледи при акушер-гинеколог, както и да си вършат цитонамазка.
Консултациите ще правят лекар Ружа Белчева, лекар Росица Стойчева, лекар Любомира Кръстева и лекар Ели Илиева. Не е належащо направление от персоналния доктор, единствени пациентките би трябвало да си запишат час на регистратурата на здравното заведение, на телефони: 032 330 248 и 0889 810 248.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР