Безплатни курсове по финансова и информационна грамотност организират в Габрово.

...
Безплатни курсове по финансова и информационна грамотност организират в Габрово.
Коментари Харесай

В Габрово организират безплатни курсове по финансова и информационна грамотност

Безплатни курсове по финансова и осведомителна просветеност провеждат в Габрово. Те са част от самодейностите по извоюван от Регионалната библиотека „ Априлов-Палаузов “ план за повишение на осведомителната, информационна и финансова просветеност на популацията. Дейностите са ориентирани главно към хора във възраст над 45 години, оповестяват за Радио „ Фокус “ – Велико Търново от културната институция.
Финансирането на плана е обезпечено от фондация „ Глобални библиотеки – България “. В рамките на плана през август и септември в Габровската библиотека ще се проведат две образования – за повишение главната финансова просветеност на хората – на 22 и 23 август, и за придобиване на базова информационно-комуникационна просветеност – прилагане на смарт телефон и таблет – на 11-12 септември.
Всички начинания са изпълни безвъзмездни за регистрирани консуматори на библиотеката. Групите са по 10 участници. Желаещите да се включат могат да се запишат на място в библиотеката в компютърната зала или на тел. 0878/ 649 756.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР