Безплатната дебитна карта neon на tbi bank вече може да

...
Безплатната дебитна карта neon на tbi bank вече може да
Коментари Харесай

neon картата на tbi bank интегрира Google Pay

Безплатната дебитна карта neon на tbi bank към този момент може да бъде добавена в Гугъл Wallet, позволявайки на потребителите да вършат безконтактни заплащания от своите Android устройства.

За да се възползват от тази нова функционалност, клиентите на банката би трябвало само да конфигурират приложението Гугъл Wallet на своя телефон и да прибавят neon картата си към цифровия портфейл. Това е следващата функционалност, която tbi дава, с цел да отговори на потребностите на своите клиенти, както и на световните трендове в банкирането.

Банката показа своята neon карта по-рано тази година като артикул, пораждащ банковия бранш в страната със своя модел без такси. Всички картодържатели на neon освен не заплащат такси за поддръжка и отваряне на сметка и карта, а освен това - разплащателната сметка към картата носи рентабилност от 2.1% (за суми до 2 000 лева и 0.15% за суми сред 2 000 и 200 000 лева.).  Сега, добавяйки опцията за заплащане посредством телефон за 70% от клиентите си (потребители на Android), банката прави извършването на покупки и разплащанията още по-лесни и комфортни.

„ Добавянето на опцията за заплащане с neon посредством цифров портфейл бе най-желаната функционалност от нашите клиенти. Както обещахме, ние сме тук, с цел да отговорим на техните потребности, и в този момент те могат да си насладят на извършването на покупки със своята безвъзмездна дебитна карта, като просто употребяват смарт телефона си ", сподели Питър Барон, CEO на tbi. " Очаквайте доста нови функционалности в идващите месеци, които ще подобрят още повече потребителско прекарване и ще създадат както извършването на покупки, по този начин и ежедневното банкиране още по-удобни. "

За потребителите на Apple устройства банката възнамерява да показа Apple Pay до края на годината, предоставяйки опцията за заплащане посредством телефон на всичките си клиенти.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР