Безплатен скрининг на деца от 7 до 18 години за

...
Безплатен скрининг на деца от 7 до 18 години за
Коментари Харесай

Безплатен скрининг за гръбначни изкривявания на деца тази седмица във Варна

Безплатен скрининг на деца от 7 до 18 години за всички типове гръбначни изкривявания (сколиоза, кефоза, лордоза, отпусната стойка) и за проблеми със стъпалата - плоскостъпие и хипер свод ще се организира във Варна на 14-ти и 15-ти октомври, напомня Moreto.net

В център по рехабилитация Physio Health Варна ще бъдат и специфични посетители от София - детският ортопед травматолог доктор Ели Иванова от МБАЛ Пирогов и известният кинезитерапевт Доктор на науките Боби Чонгов, учител в региона на шрот методиката.

Прегледите ще бъдат осъществявани за навременна диагностика на гръбначни изкривявания при подрастващите. Забавяне в установяването на такова заболяване може да има трайни последствия върху здравето и метода на живот, както и да докара до хирургични намеси и даже инвалидизация. Често тези подли болести остават скрити от родителите, защото протичат асимптоматично и могат да бъдат видяния в ранен етап единствено от експерт.

Днес рехабилитацията е развита до степен, в която способства ефикасното лекуване на гръбначни изкривявания посредством способи като корсетолечение и характерна самостоятелна гимнастика. Шансовете процесите на изкривявания да са обратими доста се покачват при навременна диагностика и пускане на рехабилитация.

Телефон за авансово записване: 089 871 1707
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР