Безплатен превоз за желаещите да гледат баража за Лига Европа

...
Безплатен превоз за желаещите да гледат баража за Лига Европа
Коментари Харесай

Етър организира безплатни автобуси за баража с Левски

Безплатен транспорт за искащите да гледат баража за Лига Европа сред Левски и Етър провежда великотърновският клуб. За задачата ще бъдат отпуснати рейсове, а настрана агитката ще пътува с коли, написа формалният уебсайт на клуба от остарялата столица.

Пътуването с рейсове ще става с авансово записване, като на тел. 0887 704 624 могат да се подават имената на искащите. Крайният период за записването е понеделник, 27 май, до 13:00 ч. Автобусите ще тръгнат за София във вторник в 15:00 ч. от стадион „ Ивайло”.

Председателят на Фенклуб Етър Венелин Русанов посочи, че почитателите от агитката се провеждат да пътуват с коли, а всички останали последователи могат да употребяват безплатните рейсове.

От Етър приканиха последователите да дойдат и да поддържат отбора в най-важния му мач за годината. От 28 години „ болярите” не са играли в европейските клубни шампионати и в този момент са единствено на един мач от трето присъединяване.

Двубоят против Левски е на 28 май от 20:00 ч. на " Герена ". Победителят придобива право на присъединяване в Лига Европа, като при тъждество в постоянното време ще се играят продължения и вероятно дузпи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР