Безпардонна, нагла и арогантна случка се разигра на плажа във

...
Безпардонна, нагла и арогантна случка се разигра на плажа във
Коментари Харесай

Наглост на плажа във Варна. Как бихте наказали такъв арогантен барман?

Безпардонна, нагла и арогантна преживелица се разигра на плажа във Варна, описа пострадал пред Varna24.bg .

Той бил със сина си на плажа. Детето ожадняло и поискало пари да си купи от заведението нещо безалкохолно. След като се върнало и при въпрос дали всичко е наред, дало отговор, че цената се е вдигнала и няма ресто.

Инфлация, инфлация... но с 50 стотинки да скочи цената за ден е доста, усъмнил се бащата и изискал да види касовия бон. Не ми дадоха, дало отговор детето.

Родителят отишъл на бара и видял в менюто, че цената е без смяна. На въпрос към бармана, получил дежурния отговор, че нямал дребни за ресто и за това не бил върнал парички на детето. Относно неналичието на фискален бон, барманът смутолевил нещо и колкото да, колкото да чукнал касовия уред.

В интерес на истината малко по-късно фамилията било посетено от шефа на заведението, който очевидно е схванал по " свои канали " за случая, извинил се и връчил 5 лв. като отплата за неприятната обстановка.

Той е решил минусите за заведението в случай че клиент подаде тъжба за неиздаване на касов бон. Дано е санкционирал бармана. По скоро за наставление пред другите му сътрудници. Защото момчето може и да е чувало, че " ден година храни ", само че има още доста самун да яде, до момента в който се научи, че не се прави по този начин. Още по-гадното е, че се мъчи да печели на гърба на малко дете. Не е и помислил, че санкцията следователно е най-малкото, което е можел да отнесе. Ами в случай че тази преживелица се бе разиграла с дете на баща-бабаит или мутра с голям брой ланци...

Вие по какъв начин бихте санкционирали подобен барман?

По заведенията личният състав печели не от обири и неистини, мамене, и прочие..., а от бакшиш и то получен с финес. Но това към този момент е друга тематика.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР