Безотговорност. В това обвини американския президент Доналд Тръмп основният му

...
Безотговорност. В това обвини американския президент Доналд Тръмп основният му
Коментари Харесай

Байдън обвини Тръмп в безотговорност за маските

Безотговорност. В това упрекна американския президент Доналд Тръмп главният му съперник Джо Байдън, съобщи CNN.

По думите на Байдън, всички водещи специалисти предлагат маските на обществени места и нежеланието на Тръмп тъкмо по тази тематика и в този миг да не се преценява с правила е рискова нелепост и изкуствена " мачовщина ".

Президентите би трябвало да управляват. Това държание убива хора, сподели Байдън.

Повод за изявлението му стана следващ опит за насмешка на президента към противника му, този път за носенето на защитни маски против ковид.

Тръмп показа в " Туитър " фотография на Байдън с черни очила и черна защитна маска, както и изявлението на консервативния политически анализатор Брит Хюм: " Това може да помогне да се изясни за какво Тръмп не обича да носи маска на обществено място. "

Байдън е сниман, до момента в който поставя венец цветя в Мемориалния парк на ветераните в Делауеър.

Тръмп продължи с офанзивите, като дефинира като цялостен неуспех дейностите против свинския грип H1N1 по времето, когато Байдън е бил вицепрезидент. Това бе в отговор на рецензиите на Байдън против него поради ограниченията против ковид.

Припомняме, че самият Тръмп настойчиво отхвърля да носи маска даже, откакто в Белия дом бе издадена такава заповед за чиновниците след регистрирани позитивни случаи там. Същото прави и вицепрезидентът Майк Пенс.

Той обаче призна, че пие хидроксихлорорхин, за което си навлече рецензии от политически съперници и експерти.

Тръмп отхвърляше и тестване за ковид, само че след позитивните случаи на сътрудници към този момент го прави всекидневно. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР