Безопасността и сигурността при шофиране отдавна не е въпрос само

...
Безопасността и сигурността при шофиране отдавна не е въпрос само
Коментари Харесай

Разни улеснения при шофиране

Безопасността и сигурността при шофиране от дълго време не е въпрос единствено на умения и кондиция на лидера, нито на слагането на колан в междуградския рейс. Професионалните транспорти на пасажери и товари сега провокират същинска гражданска война на системите за сигурност, които производителите внедряват в камиони, пикапи и рейсове.

На TRUCK EXPO ще бъдат показани още по-високо равнище на системи за дейна сигурност. Да разгледаме пикапът на ISUZU D-MAX, при който функционалността Hill Start Assist (HSA) се задейства автоматизирано по надолнище, с цел да му попречи „ да се търкаля “, когато потегля от спряло състояние. Hill Descent Control (HDC) пък разрешава гладко втурване при безспорен надзор на скоростта.

Това, дружно с антиблокиращата спирачна система, електронното систематизиране на спирачното изпитание, спирачния помощник и ограничителите на натоварването вършат ръководството на автомобила удобно и несъмнено. Неслучайно този пикап е избран за многофункционален автомобил на 2018 година

Марката ще покаже на ревюто още 9,5-метровия градски рейс ISUZU CITIBUS и туристическия TURQUOISE, както и товарният NPR 75 - бордова каросерия с брезент и шаси кабината NLR 85. Вижте по какъв начин на TRUCK EXPO 2018 – от 7-ми до 9-ти юни на летище Лесново.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР