Безопасна ли е синята зона в Европейската столица на културата?

...
Безопасна ли е синята зона в Европейската столица на културата?
Коментари Харесай

Пловдивчанин паркира колата си, но секунди след това чу трясък зад гърба си!

Безопасна ли е " синята зона " в Европейската столица на културата? Този въпрос  задава четец на Plovdiv24.bg , откакто нощес е претърпял неприятна преживелица в центъра на Пловдив. Клон се е стоварил върху предното стъкло на автомобила му минути, откакто е паркирал. Публикуваме писмото му без редакторска интервенция, ето какво ни написа индивидът:

" Днес в 18 часа паркирах автомобила си на към този момент неработещата " синя зона " на ул. " Иван Вазов ", пред офиса на " Уникредит Булбанк ". Около 30 секунди, откакто се отдалечих, чух тропот зад тила си, който идваше откъм колата. Когато се върнах, с цел да видя какво се е случило, може сами да видите!

Тъй като съм наясно с главоболията и съответното разкарване по съдилищата, които ще ми сътвори възможната тъжба, считам да си го спестя. В никакъв случай, обаче няма спестя това да стане обществено притежание! Целта ми е това да стигне до съответните органи, с цел да се обезпечи сигурността на паркиращите, както и сигурността на тяхното имущество. Аз ще пия една студена вода за сметка на общината, само че уповавам се да бъда единственият! "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР