Безобразното представяне на съперника на Лудогорец в Лига Европа -

...
Безобразното представяне на съперника на Лудогорец в Лига Европа -
Коментари Харесай

Пореден срам за Милан в Италия

Безобразното показване на противника на Лудогорец в Лига Европа - Милан под управлението на Дженаро Гатузо продължава с цялостна мощ. В мач от 17-яи кръг на Серия А, „ росонерите” катастрофираха против предполседния Верона, допускайки проваляне с 0:3 като посетител на стадион „ МаркАнтонио Бентегоди”.

С безапелационния си триумф домакините „ изплуваха” от зоната на изпадащите и към този момент заемат 17-ото място във краткотрайното нареждане. Милан пък е седми, само че може да се свлече с още няколко позиции, взависимост от резултатите в другите мачове от кръга в Италия.

„ Бентегоди” е един от най-неприятните игрища за Милан и почитателите на отбора. В предишното „ росонерите” на два пъти изгубиха битката за купата точно във Верона, а градът си завоюва прозвището измежду почитателите на миланския гранд като „ Фаталната Верона”.

Днес обстановката не бе по-различна за гостите, които претърпяха следващото си поражение.

Още от първите минути домакините демонстрираха, че ще се опитат да създадат сложен живота за „ червено-черните”. Футболистие на Верона демонстрираха нападателен метод от първите минути, който обаче им изигра неприятна смешка. Още до 32-ата минута старши треньорът на Верона трябваше да извърши две насилствени смени.

Заради травми терена трябваше да изоставен Матиа Валоти и Алесио Черчи. Това обаче не се отрази върху упоритостите на домакините, които се отдръпнаха на отмора с гол задатък. Резултатът в мача бе открит от Антонио Карачоло в 24-ата минута, който бе прецизен с глава след центриране от корнер.

През втората част гостите още веднъж не съумяха да намерят себе си, даже в противен случай. Футболистите на Дженаро Гатузо позволиха нови два безответни гола, а с цел да бъде цялостен краха им, в продължението на срещата нападателят Сусо получи пряк червен картон след видеоповторение.

През вторите 45 минути точни за домакините бяха Моис Кеан и Даниел Беса.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР