"Безобразията по ул."Граф Игнатиев" продължават с пълна пара." Така председателят

...
"Безобразията по ул."Граф Игнатиев" продължават с пълна пара." Така председателят
Коментари Харесай

Работници се опитват да засадят обратно изкоренени дървета по “Графа”

"Безобразията по ул. "Граф Игнатиев " не престават с цялостна пара. " Така ръководителят на Политичeска партия МИР и общински консултант Симеон Славчев разяснява фотоси, които му бяха изпратени от жители.

Фотографиите са направени на ъгъла на "Граф Игнатиев " и ул. "Мальовица ". Снимките демонстрират, че дървета са били изкоренявали, евентуално с цел да улеснят строителните работи. Сега строителните служащи се пробват да ги засадят отначало. В корените на едно от дърветата се вижда шахта, чието предопределение е изцяло неразбираемо. На един от фотосите се вижда дърво, поставено върху бетонов фундамент... Дали ще се хване отначало и пусне корени след връщането му на предходното място (след като видно е било изкоренено)?

"Всичко това е скандално и още веднъж потвърждава, че Столична община не знае какво прави, на кой реализатор го разпорежда и не може да управлява осъществяването на ремонтите по "Граф Игнатиев " ", съобщи Симеон Славчев. Настоявам за следващ път кметът Йорданка Фандъкова да поеме персонална отговорност за протичащото се. Много е елементарно да вървиш да откриваш улици, булеварди, ремонтирани лечебни заведения. Трудно е да контролираш качеството на ремонта на една от знаковите улици в София, само че това е работа на кмета и негова отговорност ", беше безапелационен общинският консултант.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР