"Безобразията по ул."Граф Игнатиев" продължават с пълна пара." Така председателят

"Безобразията по ул."Граф Игнатиев" продължават с пълна пара." Така председателят ...

Работници се опитват да засадят обратно изкоренени дървета по “Графа”."Безобразията по ул."Граф Игнатиев" продължават с пълна пара." Така председателят на Политичeска партия МИР и общински съветник Симеон Славчев коментира снимки, които му бяха изпратени от граждани.

Фотографиите са направени на ъгъла на "Граф Игнатиев" и ул."Мальовица". Снимките показват, че дървета са били изкоренявали, вероятно за да улеснят строителните работи. Сега строителните работници се опитват да ги засадят наново. В корените на едно от дърветата се вижда шахта, чието предназначение е напълно неясно. На един от фотосите се вижда дърво, сложено върху бетонов постамент ... Дали ще се хване наново и пусне корени след връщането му на предишното място (след като видно е било изкоренено)?

"Всичко това е скандално и отново доказва, че Столична община не знае какво прави, на кой изпълнител го възлага и не може да контролира изпълнението на ремонтите по "Граф Игнатиев"", заяви Симеон Славчев. Настоявам за пореден път кметът Йорданка Фандъкова да поеме лична отговорност за случващото се. Много е лесно да ходиш да откриваш улици, булеварди, ремонтирани болници. Трудно е да контролираш качеството на ремонта на една от знаковите улици в София, но това е работа на кмета и негова отговорност", беше категоричен общинският съветник.

 

Източник: banker.bg