Безобразията на управляващите нямат край! За проваления и изгонен от

...
Безобразията на управляващите нямат край! За проваления и изгонен от
Коментари Харесай

Спаси София: ГЕРБ предлага проваления кмет на Лозенец за член на КЕВР

Безобразията на ръководещите нямат край! За проваления и изпъден от жителите на Лозенец кмет Любомир Дреков, ГЕРБ откри ново топло местенце - в КЕВР. Това написаха в обществената мрежа Facebook от гражданската организация "Спаси София ". Те са възмутено от кадровата политика на ръководещата партия.

Ето какво още пишат от "Спаси София ":

"Той е препоръчан за член на Комисията от ГЕРБ, макар че е приключил "Икономика на масмедиите ", а трудовият му стаж се изчерпва с Администратор на система за архивиране на изображения и кмет на регион "Лозенец ". Мотивът за предлагането му в комисията, която контролира напълно енергийния и воден бранш в България, е, че по време на кметуването му е "работил с експлоатационните сдружения ". С други думи - съгласувал е ремонтите на шахти и водопроводи.

Това е следващото предопределение на отритнат от жителите областен кмет от ГЕРБ, след назначението на някогашния кмет на "Студентски град " Димитър Дилчев за началник на "Центъра за градска подвижност " и някогашния кмет на "Изгрев " Цветомир Жеков за шеф на "Чистота-Искър ". Проблемът за ГЕРБ е, че банката с фрагменти е празна, само че проблем на жителите е, че партията-майка счита до безспир да урежда своите хора на позиции с тлъсти държавни заплати. Наш проблем е и, че съществени критерии са послушност и преданост, вместо подготвеност, самостоятелност и интегритет!

Затова и за доста други неща - #ОСТАВКА! "
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР