Безобразията на Михаела Стоичкова в любовен аспект нямат край. Възрастовата

...
Безобразията на Михаела Стоичкова в любовен аспект нямат край. Възрастовата
Коментари Харесай

Болна жена! 20-годишен келеш оплодява 35-годишната Мика Стоичкова, защото тя обича да чувства мъжкия „инструмент” в оригинал

Безобразията на Михаела Стоичкова в любовен аспект нямат край. Възрастовата граница на половите й сътрудници пада от ден на ден. След като изживя романс с 24-годишен, в този момент леглото й топли 20-годишен.

Двамата имат публична връзка и даже сега са на море дружно в България. Младежът изглеждал очевидно по-малък от Мика, която единствено след седмица ще закове 35 година

Откакто се раздели са бащата на дъщеря си, Стоичкова позволява в леглото си единствено момчета, които до неотдавна са били юноши. Това в действителност е необичайно, само че в случай че се вгледаме в предишното, тя постоянно е харесвала по-малките от нея.

Тийнейжърският й романс с Григор Димитров е прочут на обществеността. Гришо също е по-малък от нея, с 3 години, само че още тогава това не я стопира.

Айкут, от който тя роди дете, беше на към нейната възраст, само че разочарованието може да е било толкоз мощно, че да я е тласнало още веднъж в обятиеята на младежи.

Според някои Мика Стоичкова е напряко болна, щом прави секс с толкоз млади мъже. Те я намират за извратена и доста перверзна.

Може би повода футболната дъщеря да си пада все по по-млади е, че е същинска хала в леглото. Мика обичала да бъде доста дейна в секса и постоянно възсядала мъжа и не серпантина, до момента в който не му изцеди силите до дъно. За подобен вид секс 20-годишните са най-удачният избор, тъй като са най-издръжливи.

Перверзиите на Мика не стопират дотук. Тя обичала да прави секс без мъжът да си поставя кондом, тъй като по този начин повече се възбуждала и й харесвало да усеща мъжкия член в оригинал. По този метод обаче нищо чудно в скоро време да забременее за повторно.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Мика Стоичкова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР