Безкрайно възмутен от отношението на дежурните в Бърза помощ-Петрич бе

...
Безкрайно възмутен от отношението на дежурните в Бърза помощ-Петрич бе
Коментари Харесай

Бизнесмен от Петрич изригна гневно срещу Бърза помощ: Докато молех за помощ, в спешния център празнуваха Гергьовден

Безкрайно засегнат от отношението на дежурните в Бърза помощ-Петрич бе предприемачът и ръководител на съдружие " За цивилен надзор на община Петрич " Кирил Георгиев. Днес той се почувствал зле, вдигнал високо кръвно и потърсил незабавните екипи, с цел да открият какво му е и премерят кръвното му налягане. Вместо да окажат помощ, пред Георгиев се явила една от дежурните, която го попитала какъв е и от кое място е и го препратила при персоналния му доктор, а когато отишъл там, видял, че пред кабинета му има огромна опашка.

Не желал да прережда никого пък и бил доста зле, по тази причина Георгиев се върнал в Бърза помощ и още веднъж помолил за помощ. Вместо това, дежурна лекарка натиснала паник бутона, с цел да се освободи от " натрапника ", написа struma.com.

" Чувствам се зле, през днешния ден сутринта бях доста зле. В такива случаи, човек търси незабавна помощ. Отидох, влязох вътре в Бърза помощ и заварих екипите да честват Гергьовден на патерици. Видях една отрупана маса, а към нея, шест индивида честват, до момента в който някой може и да почине пред вратата им ", разяснява Георгиев.
Той добави, че през целия ден му е неприятно, не се усеща добре и не е в положение да подхваща каквито и да било ограничения, само че ще се погрижи безхаберните дежурни да получат наказването си.

" Все отново става въпрос за човек, за човешки живот и здраве и това, което претърпях през днешния ден е неоправдателно,представям си по какъв начин се държат, с хора, които са беззащитни и заболели, сподели Георгиев.

ВИДЕО
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР