Безкрайният цирк с главно действащо лице Антонио Браун придоби шокираща

...
Безкрайният цирк с главно действащо лице Антонио Браун придоби шокираща
Коментари Харесай

Циркът няма край: Браун обвинен в изнасилване на фитнес инструкторка

Безкрайният цирк с основно настоящо лице Антонио Браун закупи шокираща тенденция. Пет дни откакто прилапа парите и принуди Оуклънд да го освободят единствено за подпише (учудващо бързо) с Ню Инглънд и да породи (оправдани) подозрения, че всичко е било авансово режисирано, новото лице на „ патриотите” бе упрекнато в обезчестяване!

Искът е заведен във федералния съд във Флорида от Бритни Тейлър. Бившата гимнастичка се познавала с Браун от студентските години в Централен Мичиган, а след дипломирането си работила за него като фитнес инструктор. В желае си Тейлър разказва следната история на полови похищения:

- през юни 2017 година уайд рисийвърът се съблякал гол пред нея в дома си в Питсбърг и почнал да я целува без единодушието на гимнастичката;

- по-късно същия месец Браун мастурбирал и еякулирал върху гърба й до момента в който двамата гледали църковна работа в дома на играча в Маями;

- в същата постройка през май 2018 година Тейлър твърди, че „ в нея е било прниквано полово, неведнъж и насилствено” от Браун, който се прибрал пийнал след ваучър с другари.

На Тейлър следва чуване в централата на НФЛ в Ню Йорк другата седмица. След нея ще се вземе решение по отношение на бъдещето на уайд рисийвъра, като прекъсване на правата е изцяло действителна опция.

Чрез юриста си Браун (очаквено) отхвърли обвиняванията с изказванието, че Тейлър желае само „ да се добере до парите му”. Според него искът е възмездие за отхвърли му да вложи $1 600 000 в нейно бизнес начинание.
Любопитно съвпадане е, че това е най-малко третият случай, в който Браун употребява обяснението „ да се добере до парите му” при проблем с правораздаването. Първо по този метод той оправда претекстовете на семейство от Маями, чието дете бе ударено от изхвърлен през терасата от него диван. Година по-късно Браун изясни също, че съдила го за побой жена желала само „ да се добере до парите му”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР