Безкрайните минути и мегабайти са достъпна услуга с плановете на

...
Коментари Харесай

A1 удължи промоцията за безкрайни минути и мегабайти


Безкрайните минути и мегабайти са налична услуга с проектите на А1
(снимка: CC0 Public Domain)

Безкрайни минути и мегабайти ще продължат да получават клиентите на А1 с всеки от мобилните проекти и през май, оповестиха от телекома. Всеки нов мобилен проект ONE и Unlimited, подписан през май, дава неограничени минути и мегабайти на оптималната скорост в 5G ULTRA мрежата на А1.

Поради мощния интерес, А1 удължава до края на май периода на промоционалната акция за. Телекомът ще даде безкрайни минути и мегабайти на оптималната скорост в 5G ULTRA за първите пет месеца от контракта на всички, които сключат абонамент за някой от мобилните проекти през месец май.

За клиентите, които изберат мобилен проект от, който е към този момент с включени неограничени минути и мегабайти за целия период на контракта, е очакван еднократен бонус „ Неограничени МВ ”. Така клиентите ще могат да подарят безграничен мобилен интернет на собствен непосредствен с номер от мрежата на А1. Безплатните безкрайни мегабайти, включени в бонуса, ще могат да бъдат употребявани в границите на първите пет месеца след активирането му.

Всички мобилни проекти на компанията ще дават неограничени минути и мегабайти на оптималната скорост в 5G ULTRA за интервал от пет месеца. След този интервал потребителите ще имат опция да надградят проекта си, или да продължат да го употребяват при общоприетите условия. Чрез мобилното приложение Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg новите клиенти на всеки от мобилните проекти Unlimited през май ще могат да подарят пет месеца безкрайни мегабайти на собствен непосредствен в мрежата на А1.
още по темата
Мобилните проекти на телекома включват разнородни цени, съобразени с другите потребности на потребителите. Сред тях има четири проекта ONE, с включени национални минути от 600 до неограничени, и мегабайти на оптималната скорост в страната – от 600 до 20 000. Те се оферират на цени от 19,99 до 34,99 лв. на месец.

Плановете с безкрайни минути и мегабайти са три и приключват с Unlimited Ultra, който предлага неограничени национални минути, мегабайти, неограничена оптимално достижима скорост на мобилния интернет и достъп до 5G ULTRA мрежата на А1 за целия интервал на контракта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР