Безкрайна е тази трагедия, но вината е друго нещо, коментира

...
Безкрайна е тази трагедия, но вината е друго нещо, коментира
Коментари Харесай

Ширин Местан иска да отиде на погребението на загиналото бебе

" Безкрайна е тази покруса, само че виновността е друго нещо ", разяснява политикът Лютфи Местан, освободен през вчерашния ден от ареста против 10 хиляди лв. гаранция.

Преди дни при пътна злополука с негово присъединяване почина 6 месечно бебе.

Вече са му повдигнати обвинявания за причиняване на гибел по несъобразителност за гибелта на детето. По-голямото дете и родителите са с пострадвания, само че без заплаха за живота.

" Съпругата ми е разговаряла и с бащата, и с бабата и дядото на умрялото дете. Изразила е съболезнования и предпочитание да отиде на погребението. Разбираме болката на тези хора, експертиза, виновност - не ги интересува. И аз да съм на тяхно място, ще е единствено болежка ", сподели още Местан.

Ширин Местан е била ръководител на Държавната организация за протекция на детето от основаването ѝ на 29 ноември 2001 до 2009 година Секретар е на Балканския мултимедиен център към Държавната музикална академия

Видимостта наляво на пътя, по който е пътувало към Местан фамилията, в действителност е лимитирана, тъй като има завой. Това сочи опит на Би Ти Ви, показан тази заран.

" Покрусен съм, откровени съболезнования, имам единствено една молба обаче - да не раздаваме авансово присъди. На фотосите се вижда моята кола, станала фронтално на пътя. Но в случай че съм пресякъл преимущество, тази кола трябваше да е ударена отляво, тъй като загъвам отляво. Всички видяхте, че тази кола е непокътната отляво. Ударена е фронтално, от удара се измества и застава дори в посока Гърция и хората, които пристигнаха, са мислиха, че е пътувала не към Кърджали, а към Гърция другата кола ", изясни самият Лютви Местан.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР