Безжизненото тяло на мъж имигрант от Афганистан е открито от

...
Безжизненото тяло на мъж имигрант от Афганистан е открито от
Коментари Харесай

Трагедия: Мигрант се удави в Резовската река на българската ...

Безжизненото тяло на мъж преселник от Афганистан е намерено от турски гранични патрули в потока Мутлу (Резовска река) в регион Демиркьой на община Лозенград (Къркларели) на границата с България, заяви организация Демирорен.

 DHA

Екипи на турската жандармерия, извършващи обход в около село Малък Самоков (Демиркьой), заловиха покрай българската граница 3-ма незаконни имигранти от Афганистан. Имигрантите били обезпокоени и съобщили, че още един техен другар е бил с тях, само че са го изгубили в региона на Резовската река. При претърсването в рекичката е намерено безжизненото тяло на афганистанския преселник.

Жандармерията продължава оглед и следствие на случая.

 

Резовска река (Мутлу дере) е река в Турция и България, област Бургас – общини Малко Търново и Царево, вливаща се в Черно море, където се намира и най-югоизточната точка на България. Дължината ѝ е 112 км, като съвсем по цялото си продължение служи за граница сред България и Турция.

 

Междувременно в западната турска провинция Измир, жандармерията залови 446 незаконни мигранти сред 15 и 24 август, заяви осведомителна организация Ихлас.

 

„ Трима обвинени, забъркани в контрабанда на хора, също са арестувани “, сподели организацията.

 

Мигрантите са хванати в 17 разнообразни интервенции, извършени в областите Чешме, Карабурун, Дикили, Селчук, Кемалпаша, Менемен, Фоча, Урла и Тир. При акцията са конфискувани към три камиона и гумена лодка.

 DHA

При различен случай в провинция Мугла в Егейско море бреговата защита избави 75 мигранти, плаващи в три лодки край региона Датча.

„ Двама турски контрабандисти също бяха арестувани “, заяви осведомителна организация Демирорен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР