Безжизненото тяло на 24-годишната порно актриса Есмералда Гонзалес е било

...
Безжизненото тяло на 24-годишната порно актриса Есмералда Гонзалес е било
Коментари Харесай

Психопат уби и зарови 24-годишна порно актриса в пустинята

Безжизненото тяло на 24-годишната порно актриса Есмералда Гонзалес е било намерено на 8 октомври от полицейските управляващи в Лас Вегас, оповестиха публично за медиите от щатската полиция. Трупът й е бил положен в сандък и заровено измежду пясъците на пустинята Невада.
Гонзалес е била оповестена за общонационално търсене още на 31 май, когато брат ѝ подава сигнал в полицията, че не може да се свърже с нея от една седмица. Към момента главният обвинен за похищението и убийството ѝ е нейният комшия – 45-годишния Кристофър Престипино, който е живял на към 150 м от вкъщи на жертвата. По предварителни данни има информация, че мъжът е отвлякъл момичето в неговия дом, където я държал вързана за леглото и я упойвал с наркотични субстанции.
Според локални медии Престипино е бил ментално неустойчив и в един миг, изпадайки в рецесия, удушил 24-годишната Гонзалес, след което наел бус, с който я откарал в пустинята и там я е заровил. Полицията проверята тази версия, като за задачата към този момент е задържала за разпит мъжа, от който обвиненият е взел транспортното средство.
В процеса на следствието е открито, че обвиненият има и брачна половинка, като нейното вероятно съучастие също е в развой на изясняване от управляващите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР