Безхаберието стигна и дотам - поредното кучило палета бе изоставено

...
Безхаберието стигна и дотам - поредното кучило палета бе изоставено
Коментари Харесай

Захвърлиха кутрета в столичен мол. Търсят дом! СНИМКИ

Безхаберието стигна и до такава степен - следващото кучило палета бе изоставено на оживено място в столицата. Граждани се натъктали на захвърлени кученца в столичен търговски център.

Мъниците били оставени в кошница - някъде по паркинга на обекта, до момента в който температурите в столицата стигнаха даже до минус 12 градуса.

Добри души не ги подминали, прибрали ги за студената нощ, само че не могат да ги задържат. Затова ѝ споделят тъжната им история в обществената мрежа Фейсбук, търсейки индивиди на мъниците - с цел да се грижат за тях краткотрайно, а за какво не и за цялостен живот.
  " Изоставени кученца в паркинга на София Ринг мол. Кученцата са дребни и имат потребност от човек, който може да ги приюти, даже краткотрайно ", написа " В ЦВК ни споделиха, че нямат места и не могат да ги одобряват. Ще ги приютим за довечера, само че в действителност не можем да се грижим за тях и незабавно би трябвало да им намерим дом ".  Дали дребните палета ще открият любящи стопани? Ще покаже само времето. 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР