Безхаберието на управляваното от агент Иван военно министерство продължава с

...
Безхаберието на управляваното от агент Иван военно министерство продължава с
Коментари Харесай

Пишман патриотар доубива славната ни армия!

Безхаберието на ръководеното от сътрудник Иван военно министерство продължава с цялостна мощ.Военните поделения на славната ни в миналото войска с в трагично положение!

Безхаберието на пишман патриотара и неналичието на каквато и да е било грижа по запазване на държавното имущество би трябвало от дълго време да заинтересуват военната прокуратура, само че очевидно заинтересувани от доубиването на армията са единствено циганските групи, които с набезите си унищожават някогашните армейски казарми. Кметове от странджанския регион неведнъж са заявявали желанието си да им бъдат предоставени казармите за стопанисване, само че от военното министерство получават отвод.

Кметовете са доста обезпокоени от бездушието на сътрудник Иван и заради обстоятелството, че не са не запомнили желанието му тези казарми да бъдат преустроени в лагери за бежанци. Някои от тях даже споделят, че псевдо патриотите съзнателно отвличат вниманието на обществото разгаряйки абсурда с "Истанбулската спогодба " и "третия пол ". В същото време се водели усилени договаряния за европейско финансиране за създаване на въпросните бежански лагери.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР